Goed nieuws! Alle kraamverzorgenden van Birth Company staan geregistreerd bij het Kenniscentrum Kraamzorg. Dit landelijk centrum bewaakt en bevordert samen met Birth Company de deskundigheid van de kraamverzorgenden. Het Kenniscentrum Kraamzorg wil kraamverzorgenden meer verenigen en tot een netwerk maken, waarbinnen samenwerkingsafspraken gemaakt worden en landelijke richtlijnen en multidisciplinaire protocollen opgesteld worden. Ook bevordert het Kenniscentrum Kraamzorg de scholing van alle kraamverzorgenden in Nederland. Tot slot heeft het Kenniscentrum Kraamzorg een Kwaliteitsregister voor kraamverzorgenden opgezet, waarin alle kraamverzorgenden in Nederland zich kunnen registreren.

Birth Company heeft één van de hoogst haalbare keurmerken in de kraamzorg behaald: het ISO/HKZ-certificaat. Het behalen van het certificaat is een antwoord op lang werken aan optimalisatie van werkprocessen en het in kaart brengen van richtlijnen.

De Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector (HKZ) zorgt ervoor dat kwaliteit genormeerd en toetsbaar wordt. De HKZ is in 1994 opgericht. Initiatiefnemers waren de brancheorganisaties van patiënten/consumenten, zorgaanbieders en zorgverzekeraars.

We zijn ontzettend blij en trots op dit certificaat, omdat we op deze manier laten zien dat intern de zaken goed op orde zijn. De cliënt staat voor ons altijd centraal en Birth Company werkt systematisch aan verbetering van het zorgaanbod. Daarnaast verplicht het certificaat ons elk jaar om onze kwaliteit te onderzoeken en te blijven verbeteren. Zo garanderen we dat Birth Company aan u en uw gezin de allerbeste kraamzorg levert.

Birth Company heeft is in het bezit van het WHO-UNICEF Borstvoedingscertificaat. Dat betekent dat al onze kraamverzorgenden voldoen aan de hoge internationale eisen die aan borstvoedingszorg worden gesteld.

Op de zogenoemde “tien vuistregels” van de Wereldgezondheidsorganisatie scoorde Birth Company maar liefst een ‘goed tot zeer goed’. Dit resultaat komt tot uiting in ons borstvoedingsbeleid, dat al uitstekend is en een blijvend stijgende lijn in kwaliteit vertoont. Het behalen van dit certificaat is voor ons een mooie bevestiging dat Birth Company de borstvoedingsvriendelijke instelling is die we willen zijn.

Bij Birth Company kunt u dus rekenen op goede voorlichting en deskundige begeleiding bij uw eerste ervaringen met borstvoeding.

Vragen?

Bij Birth Company bent u dus in goede handen! Samen zorgen we dat u en uw kindje een goede start krijgen. Heeft u een vraag voor ons of wilt u zich aanmelden voor een intakegesprek. Wij zijn op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar op het telefoonnummer 085-105 19 09. Of stuur ons een e-mailt via het emailadres contact@birthcompany.nl. U kunt u ook heel gemakkelijk en snel inschrijven via het online aanmeldingsformulier.

meld je nu aan

Direct inschrijven

Laat jouw kraamtijd onze zorg zijn! Meld je direct aan voor onze kraamzorg.