Zorgvuldigheid gaat voor alles. En als het gaat om de zorg voor u en uw kindje helemaal. Birth Company begeleidt u graag al ruim voor het moment van de bevalling. Zo weten we zeker dat u en uw kindje straks de zorg krijgen die jullie verdienen. Met het juiste aantal uren, dat daarbij hoort.

Van onze kant doen we dat door de inzet van professionele kraamverzorgenden, die aandacht en zorg geven aan u en uw kindje. Misschien denkt u: maar dat doen andere kraamzorgorganisaties ook. Dat klopt, maar Birth Company biedt meer omdat we verder kijken. Naar wat u nodig heeft, en dat naast onze reguliere dienstverlening. Zo heeft elke nieuwe klant vastgestelde zorg, die voldoet aan alle eisen. Maar met een persoonlijk tintje.

Meer uren kraamzorg? Minder uren kraamzorg?

De periode na uw bevalling kan een hectische periode zijn, waarin veel vragen op u af komen. Onmisbaar is dan de steun van het gezin, uw familie en vrienden. Birth Company sluit zich graag daar bij aan tijdens de kraamperiode. Dat doen wij door kwalitatieve dienstverlening, maar ook door een nauwkeurige inschatting te maken van de zorg die u verdient. Het is mogelijk om maximaal 80 uur kraamzorg te krijgen en ons minimum is 24 uur. De zorg leveren we in een periode van acht dagen. Dit gaat allemaal in overleg met uw verloskundige zodat de uren zijn afgestemd op uw behoeften.

In overleg met uw verzekeraar is het bij ons ook mogelijk uitgestelde kraamzorg te krijgen of couveuse nazorg.

Flexibel in zorgverlening

Heeft u langer kraamzorg nodig? Vaak is daar een medische oorzaak voor. Misschien is uw kindje ter wereld gekomen met een keizersnede op het allerlaatste moment, of waren er complicaties. We stemmen dan het aantal uren af op de omstandigheden, op het juiste moment. Het kan natuurlijk ook zijn dat u enkele dagen bent opgenomen in het ziekenhuis en dat er minder zorg kan worden geleverd. Hoe dan ook, in directe afstemming met u houden we de balans in uw behoefte en de zorg die we leveren. Ook dit gaat allemaal in overleg met uw verloskundige.

Goed contact onderhouden we graag vanaf het allereerste begin. Het is daarom belangrijk om uw aanmelding zo snel mogelijk te ontvangen. We kunnen ons dan zorgvuldig voorbereiden en informatie inwinnen over u en uw persoonlijke situatie en behoefte.

Vragen?

Als u nog vragen heeft, of benieuwd bent wat wij voor u kunnen betekenen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan altijd voor u klaar! Bel naar onze kraamlijn op het telefoonnummer: 085-105 19 09 of stuur een e-mail naar contact@birthcompany.nl.

 

meld je nu aan

Direct inschrijven

Laat jouw kraamtijd onze zorg zijn! Meld je direct aan voor onze kraamzorg.