Betrokkenheid

Het is een heel bijzondere tijd, zo net na de geboorte van je baby. Je moet herstellen van de bevalling en je leert je kindje kennen. De ondersteuning van de kraamverzorgende geeft je net dat beetje extra vertrouwen. Onze kraamverzorgenden zijn betrokken en toegewijd, ze hebben niet voor niets dit beroep gekozen. Alles rondom de geboorte heeft hun interesse en ze zullen alles doen wat in hun vermogen ligt om van de kraamtijd een onvergetelijke tijd te maken. Ze kunnen helpen bij onzekerheden over de baby, geven advies en hulp bij borstvoeding of flesvoeding, laten zien hoe je de baby het beste kunt verzorgen en leren ook aan de vader en andere kinderen hoe ze met de baby om moeten gaan. Ook al weet je heel veel over het verzorgen van een baby, de kraamverzorgende heeft ook medische kennis en houdt dagelijks moeder en baby nauwlettend in de gaten, van voeding, gewicht en temperatuur, tot ontlasting, krampjes en huilmomentjes.

Aanpassing

De kraamverzorgende van Birth Company zal zich aanpassen aan de manier van leven in jullie huis. Het opvangen van de andere kinderen, regeltjes waaraan iedereen zich moet houden, binnen de kortste keren draait ze mee op de manier die jullie gewend zijn. Zo pak je het ritme van je eigen leven het makkelijkst weer op en kun je met je gezin vol zelfvertrouwen weer verder.

Ook jullie zullen je moeten aanpassen nu er een nieuwe baby is. Onze kraamverzorgende helpt je hierbij, zodat je het verzorgen van de baby goed kunt inpassen in de dagelijkse bezigheden.

Scholing

Bijscholing en deskundigheidsbevordering staan hoog op onze lijst. Onze kraamverzorgenden gaan regelmatig op cursus. Een aantal scholingscursussen zullen we hier noemen;

WHO-borstvoeding, Kramen in verschillende culturen, zorg na een keizersnede, acute verloskunde, babymassage en kinder-EHBO.

Met  kraamzorg van Birth Company kies je voor de hoogste kwaliteit.

Persoonlijk welzijn

We hechten grote waarde aan het persoonlijk welzijn van onze kraamverzorgenden. We doen er alles aan om een plezierige en veilige werksfeer te creëren. Zo kan ze met plezier werken en topzorg bieden.

Stagiaires

Birth Company is een erkend leer- werkbedrijf. Wij leiden kraamverzorgenden op en investeren op die manier in een toekomst met goed gekwalificeerd personeel.  Er lopen regelmatig stagiaires mee met onze kraamverzorgenden om op deze manier ervaring op te doen in de praktijk. Wanneer je geen stagiaire wilt in jouw kraamtijd, geef dit dan aan ons door.

Zijn er toch nog vragen? Dan mag je altijd bellen met de kraamlijn 085-1051909 of of een mailtje sturen naar contact@birthcompany.nl

meld je nu aan

Direct inschrijven

Laat jouw kraamtijd onze zorg zijn! Meld je direct aan voor onze kraamzorg.