Het hele team van Birth Company gaat voor kraamzorg van de hoogste kwaliteit. Wij zijn continu bezig onze zorg nóg beter te maken. De kwaliteit van de zorg van onze ervaren en gediplomeerde kraamverzorgenden wordt dagelijks gevolgd door ons team op kantoor. Zo zijn wij elke dag bewust bezig om de hoogste zorgkwaliteit te kunnen garanderen. Birth Company biedt de beste zorg voor u en uw baby.

“De zorg die we u en uw baby bieden, is vastgelegd in protocollen. Daardoor kunnen we garanderen dat de werkzaamheden van de kraamverzorgenden uitsluitend op uw welzijn en dat van uw kindje zijn gericht. Naast onze eigen kraamverzorgenden werkt Birth Company ook samen met verloskundigen en lactatiekundigen.

Kwaliteitscertificaten Kraamzorg

Bij Birth Company bent u verzekerd van de beste kwaliteit in kraamzorg. De kraamverzorgenden van Birth Company zijn namelijk allemaal in het bezit van het Borstvoedingscertificaat van de wereldgezondheidsorganisatie, het HKZ-keurmerk en BO geboortezorg keurmerk. Met deze kwalificaties op zak mogen wij als kraamzorgorganisatie officieel ondersteuning en advies geven bij borstvoeding. Bovendien zijn wij een SBB erkend leerbedrijf voor de opleiding van kraamverzorgenden. Onze keurmerken tonen aan dat wij voldoen aan de eisen voor een doeltreffend kwaliteitsmanagementsysteem. Met dit systeem kunnen wij continu de kwaliteit van onze zorg monitoren, evalueren en waar nodig verbeteren. De keurmerken laten dus zien dat wij al onze zaken goed op orde hebben.

Evaluaties

Naast de certificaten die al onze kraamverzorgenden op zak hebben, werken wij ook samen met u aan de kwaliteit van onze zorg. Om u en uw gezin de beste zorg te kunnen garanderen bespreekt onze kraamverzorgende dagelijks met u of de zorg aan uw wensen en behoeftes voldoet. Wij staan altijd open voor uw inbreng, uw ideeën en uw zorgen. Als onze zorg misschien niet helemaal aan uw wensen voldoet, dan zorgen wij ervoor dat uw zorgplan meteen wordt aangepast. Ook tijdens de kraamtijd nemen wij de tijd om de kwaliteit van onze zorg samen met u te evalueren. Onze medewerkers van de planning nemen rond de 3e dag van uw kraamweek altijd even telefonisch contact met u op om uw tevredenheid te bespreken.

Kwaliteitsbezoeken

Daarnaast houden wij de kwaliteit van onze zorg actief in het oog door regelmatig huisbezoeken te brengen aan onze jonge gezinnen. Zulke kwaliteitsbezoeken aan huis worden altijd gedaan door onze intakers. Zij komen langs op een moment dat het goed uitkomt, na het maken van een afspraak met u en uw gezin natuurlijk. Een huisbezoek is toch net wat persoonlijker dan een telefonisch gesprek. We kunnen dan nog beter peilen of onze kraamzorg aan al uw verwachtingen heeft voldaan. Op die manier houden we goed in de gaten of u tevreden bent, of het zorgplan gevolgd wordt en of de protocollen goed worden nageleefd. Alles voor de beste zorg voor u en uw baby!

Scholing en deskundigheidsbevordering

Al onze kraamverzorgenden zijn natuurlijk gediplomeerd en zeer ervaren. Om de kwaliteit van hun zorg op peil te houden, zien wij erop toe dat ze daarnaast ook regelmatig bijscholingen volgen. Zo zorgen we ervoor dat onze kraamverzorgenden op de hoogte blijven van de nieuwste inzichten in de kraamzorg. Om te garanderen dat u en uw kindje de beste zorg krijgen, organiseren we daarom regelmatig een scholingsprogramma voor onze kraamverzorgenden, volgens de wettelijke regelgeving in Nederland. Daarnaast bieden wij onze kraamverzorgenden ruimte voor hun persoonlijke ontwikkeling. Want wij zijn ervan overtuigd dat alleen een capabele en tevreden kraamverzorgende u en uw baby de beste kraamhulp kan bieden.

Ervaringen Birth Company

Het is voor ons erg belangrijk dat de mensen waar het voor ons om draait heel tevreden zijn: de moeders en hun gezinnen. Gelukkig krijgen wij heel veel positieve feedback tijdens onze kwaliteitscontroles. Ook de kraamverzorgenden zelf krijgen regelmatig complimenten. Daar doen we het voor! Bent u benieuwd wat andere moeders van onze kraamzorg vonden? Lees dan meer over de actuele ervaringen van de cliënten van Birth Company.

Als u nog vragen heeft, of u bent benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen, schroom dan niet om contact op te nemen. Wij staan altijd voor u klaar! Bel naar onze kraamlijn op het telefoonnummer 085-105 19 09 of stuur een e-mail naar contact@birthcompany.nl.

meld je nu aan

Direct inschrijven

Laat jouw kraamtijd onze zorg zijn! Meld je direct aan voor onze kraamzorg.