Waarom kiest u voor Birth Company?

Je zwangerschap is een spannende tijd. Naast alle lichamelijke veranderingen moet je ook een heleboel dingen regelen voor de komst van je kindje. Een van de dingen die je pico bello op orde wil hebben is natuurlijk de kraamzorg. Kraamzorg heb je nodig als je pas bevallen bent (en soms ook tijdens de bevalling), om je te helpen tijdens die eerste spannende dagen samen met je baby. Jij en je gezin kunnen dat steuntje in de rug dan goed gebruiken, net als de informatie en advies die je van onze kraamhulp krijgt. Voor je baby en voor jezelf wil je natuurlijk de allerbeste kraamzorg! Bij ons kun je rekenen op professionele en betrokken kraamzorg. Je weet zeker dat je in goede handen bent. Je hoeft je dus verder nergens meer zorgen over te maken en kunt volop genieten van je gezinsuitbreiding!

Bij jou in de buurt

Woon je in de Randstad, dan vind je ons altijd in de buurt. Wij verlenen namelijk kraamzorg in de hele Randstad: in de steden Rotterdam, Den Haag, Amsterdam en omstreken. Ook als je in een kleinere stad of een dorp woont, kun je voor prettige en professionele kraamzorg bij ons terecht. Dus woon je in de Randstad of verhuis je er binnenkort naartoe? Dan zijn wij de aangewezen partner voor jouw kraamtijd.

Ben je benieuwd of wij ook in jouw buurt kraamzorg verlenen? Doe dan heel simpel hiernaast de postcodecheck, zie rechts van deze tekst. Als je meer informatie wil, kun je ons natuurlijk ook heel gemakkelijk bellen of mailen. Bel naar onze kraamlijn op het nummer 0851051909, of mail naar info@birthcompany.nl.

Kraamzorg, zoals jij dat wenst!

Geen moeder en geen baby is hetzelfde! Ook jij hebt natuurlijk je persoonlijke wensen om jouw eigen kraamtijd helemaal volgens plan te laten verlopen. Om op al jouw wensen en behoeftes in te kunnen spelen heb je behoefte aan ervaren en flexibele kraamzorg. Zoek niet verder: bij de Birth Company kun je jouw kraamzorg helemaal aan je eigen wensen aanpassen. Heb je naast het aan jou toegewezen aantal uren kraamzorg nog behoefte aan extra specifieke zorg, dan kun je daarvoor altijd bij ons aankloppen. Wij bieden jou namelijk een maximale zorggarantie, zodat je je geen minuut zorgen hoeft te maken. Zo kun je volop genieten van een zorgeloze kraamtijd.

Starterspakket

De Birth Company weet door haar jarenlange ervaring hoe moeilijk het kan zijn om met een klein budget rond te komen, helemaal als er een baby op komst is. Om gezinnen met een klein inkomen tegemoet te komen, bieden wij daarom in samenwerking met Stichting Babyspullen aan elk gezin een starterspakket aan. Zo kun je, ondanks dat je misschien beperkte middelen hebt, er toch voor zorgen dat je baby helemaal niets tekort komt.

Wil je aanspraak maken op zo’n starterspakket van de Birth Company? Vergeet dan vooral niet om het even aan te geven tijdens je intakegesprek. Onze zorgconsulente zal er dan voor zorgen dat alles in orde komt.

Kwaliteit

Birth Company staat erop alleen de beste zorg te leveren. Wij zijn daarom altijd hard aan het werk om de kwaliteit van onze zorg nog groter te maken. Onze gekwalificeerde kraamverzorgsters streven ernaar jouw kraamtijd zo prettig en zorgeloos mogelijk te laten verlopen. De kwaliteit van de zorg die zij leveren, wordt daarnaast altijd gecontroleerd door onze zorgcoördinatoren en onze kwaliteitsmanager. In onze ogen is de hoogste zorgkwaliteit de eerste prioriteit voor jou en je kindje, om jullie beiden een vliegende start te geven. Het team van Birth Company is dan ook continu bewust bezig de kwaliteit te verbeteren. Een fijne kraamtijd voor jou, je baby en je hele gezin.

Betrokkenheid

Birth Company is een betrokken en toegewijde kraamorganisatie. Kraamzorg is onze lust en ons leven en wij zijn oprecht geïnteresseerd en gemotiveerd om jou een prettige, veilige kraamtijd te bezorgen. Wij willen een jong gezin graag correct begeleiden en goed op weg helpen. Wij zijn niet voor niets een maatschappelijk dienstverlener, en wij nemen onze verantwoordelijkheid daarin erg serieus. Wij zetten ons honderd procent in om jou en je kindje de beste start te geven, door jou en je gezin goed te begeleiden en te adviseren.

Toewijding

Onze betrokkenheid uit zich in de vele extra services die we jou en je gezin bieden. Heb je vragen over je kraamtijd? Je kunt ons altijd bellen. Ook als jouw situatie om een specifieke aanpak vraagt, zullen we altijd tot een oplossing komen die aansluit bij jouw wensen. Zo kun je het lastig vinden om naast alle nieuwe dingen ook nog uit te zoeken of jouw eigen bijdrage door je zorgverzekeraar wordt vergoed. Wij zoeken dat graag voor je uit.

Onze missie

Birth Company ziet het als haar persoonlijke doel om ieder jong gezin een goede start te bieden. Daarbij is het onze missie om kraamzorg van de beste kwaliteit aan te bieden, helemaal volgens jouw specifieke wensen en behoeften. Het resultaat is dat jij met je gezin vol zelfvertrouwen de toekomst in kan stappen!

Vragen?

Als je nog vragen hebt, of benieuwd bent wat wij voor je kunnen betekenen, schroom dan niet om contact op te nemen. Wij staan altijd voor je klaar! Bel naar onze kraamlijn op het nummer 0851051909 of stuur een e-mail naar contact@birthcompany.nl.

 

 

Inschrijven