Full-service geboortezorg voor iedereen

Birth Company is een professionele organisatie voor kraamzorg in de Randstad, die met gekwalificeerde kraamverzorgenden zorgt voor een prettige en onbezorgde kraamtijd.  Onze kraamverzorgenden nemen de touwtjes in handen in de hectische periode (tijdens en) na de bevalling. Niet alleen geven ze professionele hulp aan moeder en baby, maar ook zorgen ze dat het huishouden draait zoals het moet. Dat geeft rust voor de nieuwe ouders, andere kinderen en de baby. Natuurlijk staat de gezondheid van de baby en de moeder voorop, maar uit ervaring weten wij dat ouders van een pasgeborene heel blij zijn met een kraamverzorgende die de dagelijkse dingen regelt, zodat ze echt kunnen genieten van de kraamtijd.

Ons werkgebied

Birth Company werkt in de hele Randstad. Wanneer je in deze regio woont, is Birth Company de beste keus voor kraamzorg. Rondom de steden Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Delft en Gouda staan wij voor u klaar met een goed opgeleid team enthousiaste mensen om kraamzorg te bieden. Wil je weten of we ook bij jou in de buurt kraamzorg verlenen? Doe dan hier de postcodecheck.

Kwaliteit

Birth Company levert zorg van de hoogste kwaliteit. We doen er ook alles aan om dat zo te houden. Onze kraamverzorgenden doen hun werk met passie en enthousiasme en zetten zich volledig in om de kraamtijd zo prettig mogelijk te laten verlopen. De kwaliteit van de zorg die we bieden, wordt altijd gecontroleerd door onze zorgcoördinatoren en de kwaliteitsmanager. Onze kraamzorg wordt vergoed door alle zorgverzekeraars in Nederland.

Bij Birth Company staat de zorg voor moeder en kind met stip op één. Wanneer er nieuwe ontwikkelingen zijn, die positief zijn voor het welzijn van moeder en kind, dan brengen we die meteen in de praktijk. Hier kun je zien welke certificeringen we hebben. bladzijde 2

Missie

Onze missie is om ieder jong gezin een goede start te geven en daarbij de beste kwaliteit in kraamzorg te bieden, zodat jonge ouders met vertrouwen de zorg van hun kindje aankunnen.

meld je nu aan

Direct inschrijven

Laat jouw kraamtijd onze zorg zijn! Meld je direct aan voor onze kraamzorg.