Verzekering

Verzekering

Als gevestigde naam in Rotterdam e.o. en Amsterdam e.o. verzorgen wij kraamzorg voor vele gezinnen per jaar. Met ruime kennis en expertise over zorg voor de allerjongsten, rekening houdend met alle wensen die u hebt.

De ervaring en kennis die we opdoen geven we door en leggen we vast. Zo kan ieder gezin rekenen op hoogstaande zorg, die op elk moment voldoet aan onze standaard. Bij u thuis betekent dat: comfortabele dienstverlening die u de zorg uit handen neemt.

Birth Company voor elke zorgverzekeraar

De waardering voor onze zorg voor pasgeborenen blijkt niet alleen uit de waardering die we krijgen van onze cliënten. Alle Nederlandse zorgverzekeraars vergoeden onze zorg bij u thuis. Onze intaker bespreekt met u het aantal uren zorg dat wij bieden, volgens de wettelijke richtlijnen. En dat plan dienen we vervolgens in bij uw verzekeraar voor vergoeding. Binnen de basisverzekering heeft u recht op maximaal 80 uur zorg, verdeeld over tien dagen. Dit alles gaat in overleg met u, de verloskundige en met de kraamverzorgende.

Neem altijd even contact op met uw zorgverzekeraar om te bespreken wat zij exact vergoeden. Op deze manier heeft u nooit onverwachte kosten, indien gewenst kunnen wij hierbij altijd hulp bieden aan u.

Uw persoonlijke situatie

Het eerste gesprek is ook het juiste moment om eventuele bijzonderheden door te nemen. Zo kunnen we ontdekken wat u van ons verwacht, en hoe u de komende tijd voor u ziet. Natuurlijk kunt u alvast bepaalde wensen of bijzonderheden bij ons neerleggen. Denk hierbij ook aan bepaalde wensen, ingegeven door religieuze overtuiging of culturele achtergrond.

Birth Company heeft er ongetwijfeld ervaring mee. Zo past de kraamtijd bij u thuis perfect bij uw levensstijl.

Vragen?

Als u nog vragen hebt, of benieuwd bent wat wij voor u kunnen betekenen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan altijd voor u klaar! Bel naar onze kraamlijn op het telefoonnummer 085-105 19 09 of stuur een e-mail naar contact@birthcompany.nl.

Aanmelden